Vložky do bot Bio-Stim a jejich testování 2

Pro naše druhé měření jsme si záměrně vybrali osobu, která se naplno věnuje zdravému pohybu, hlídá si svůj jídelníček, věnuje se svému osobnímu rozvoji, stále se učí z nových zkušeností, které přicházejí a má velmi otevřenou mysl. Také si prošla mnoha úskalími života, jak z hlediska partnerských vztahů, tak zdravotních problémů, které vyvrcholily nevyléčitelnou Bechtěrevovou nemocí (autoimunitní nemoc), která ji trápila cca posledních pět let. Odmítla brát léky, které ji předepisoval lékař (lek) a vydala se na cestu alternativní medicíny. Terka Plasgurová má své vlastní studio TERAJUMP, které nabízí klientům kardio pobybové aktivity jako jsou Trampolínky, Kardio kruháč, Teraxing, DeepWORK a workout, které slouží k efektivnímu spalování tuků, zvyšováni kondice a tvarování problematických tělesných partií. 

Díky tomuto výběru jsme měli k dispozici ideální případ pro otestování funkčnosti vložek do bot Bio-Stim. Hned na začátku musíme říct, že Terka svým nastavením mysli, celkovou výbornou životosprávou byla předurčena ke skvělému úspěchu a jsme rádi, že naše vložky do bot Bio-Stim, byl ten poslední kousek skládačky, který výrazným dílem pomohl Terce zbavit se svých problémů, načerpat potřebnou energii a dostat se do duševní a životní pohody, která se ji vrátila, když odcházela z druhého kontrolního měření, a následně pak od svého lékaře, který na základě krevních testů konstatoval, že Terka se úspěšně zvládla zbavit své \"nevyléčitelné\" nemoci. První měření které proběhlo dne 6.12.2017 jsme prováděli tentokrát u Hany Podsedníkové (specialistky na detoxikační medicínu), která používá přístroj Salvia (produkty Joalis). Druhé kontrolní měření bylo stanoveno na den 22.2.2018 a výsledky si můžete prohlédnout níže na obrázcích.

Krátké vysvětlení k uvedeným obrázkům. Na fotce můžete vidět kartu Terky, červená čísla jsou záznamy pro první měření, modrá čísla jsou záznamy z druhého měření. Tam, kde je uvedena modrá tečka se problém v daném orgánu, nebo systému spravil tzn. dal se do pořádku. Tam, kde je větší číslo, to znamená řešení problému a jeho zlepšení, nízké číslo znamená špatný stav mimo normu. Na první pohled můžeme vidět, že vložky do bot Bio-Stim zapůsobily na mnoha úrovních a snad v každém z měřených případů se dostavilo zlepšení. Po dobu používání vložek do bot Bio-Stim Terka nepoužívala žádné jiné podpůrné připravky a nepodstupovala žádné jiné léčení, abychom se vyvarovali ovlivnění výsledků jinými prostředky.

A jakou reakci máme od Terky?

Za svůj život jsem se potýkala s různými nevšedními zdravotními problémky jako např. příušnice, záněty ledvin a močového měchýře, zánět rohovky a k vyvrcholení došlo 5 let zpátky, kdy mi lékaři zjistili nevyléčitelnou autoimunitní chorobu Bechtěrevovou, která se projevovala velkými bolestmi v oblasti celé pánve, kyčlí, která vystřelovala až do dolních končetin, což mi znemožňovalo bezbolestně a naplno chodit. Skrze všechny tyto nemoci a moje životní zážitky jsem často odcházela do depresí a špatných psychických stavů, kdy mi opravdu nebylo dobře.

Od svých 18 let jsem se začala více věnovat tělu jako takovému a jaký dopad má na náš život, náš psychický stav a naše myšlenky. Začala jsem tedy studovat vysokou školu Pedagogickou obor výchova ke zdraví a tělesná výchova a poté najela na svoji vlastní cestu, kde jsem se stala výživou poradkyní, osobní terapeutkou (pohyb, psychika, strava) a fitness instruktorkou a hlavně pozorovatelkou a studentkou mého života, skrz něj se nejvíce učím a získávám zkušenosti, jak na šťastnější, zdravější a plnohodnotnější život.

Vše vnímám tak, že každý životní pád je novou cestou k nalezení sebe sama a dosažení šťastného života. Není totiž nic krásnějšího než opravdu najít lásku a pochopení k sobě samému, teprve pak se začneme o naše fyzické tělo a mysl starat jako o své vlastní s láskou a naprostou péči. Vyzkoušela jsem různé množství alternativních metod léčení sebe sama a to od: léčitelů, čtení knih osobního rozvoje, diety přes různé semináře, půsty, klystýry, pohyb v přírodě, meditace, léčení koloidním stříbrem, přírodní doplňky stravy, léčení skrz hudbu….až jsem narazila na tyto skvělé vložky do bot, u kterých cítím, že mi neskutečně pomáhají.

Když si vzpomenu na dobu, kdy jsem se s Jirkou setkala a chtěla vědět o vložkách více, byla jsem v té době vyčerpaná a řešila si v sobě doznívající nevyléčitelnou nemoc a taky emoce a pocity z dalšího mého životního pádu a tím byl rozvod. Po nasazení vložek do bot a jejich používání, jsem na sobě začala pociťovat nesmírný přísun energie, který mi dával sílu jít dál a já jsem cítila, že tohle je další způsob alternativní léčby, který mi pomáhá proplouvat mým životem dále a radostněji bez fyzických bolestí. Před startem, než jsem začala vložky nosit, jsem podstoupila měření na speciálním přístroji, který mě docela dost vyděsil. Tak špatné výsledky jsem neočekávala. Hlavně, kolik různých cizorodých živočichů (viry, bakterie,plíšně…) žije v mém těle. Výsledky byly opravdu děsivé a samotná terapeutka, která mě měřila byla docela v šoku. Začali jsme tedy okamžitou léčbou skrze vložky, kdy jsem je každý den nosila. Ten příval energie byl opravdu nádherný a nikdy na něj nezapomenu.

Co bylo, ale to nejnádhernější zjištění bylo měření po 2 měsících….výsledky byly naprosto jiné, krásné a já jsem jásala radostí. Zrovna teď, jak píšu tento článek, mi běhá mráz po celém těle a to z naprosté radosti. Stal se zázrak!!! Moje nevyléčitelná autoimunitní nemoc je pryč! Potvrzené výsledky od lékařů si nesu domů se slzami v očích a vděčností za vše co mě v životě potkalo a to právě i Jirku, který mi dal šanci, vyzkoušet tyto zázračné vložky do bot, které mi v mém životě pomáhají, dávají energii a čistí mé tělo od cizorodých organismů, plísní a zlepšují tak mou kondici. Věřím, že tohle je další alternativní cesta a léčba právě i pro Vás!

Přeji Vám nádherný život bez strachů, bolesti a sebelítosti. Vykročte kupředu a pečujte o své tělo a duši, jak nejlépe dokážete. Tereza

 

Shrnutí

 

Pokud se rozhodnete použít vložky Bio-Stim a nikdy jste nepracovali s energiemi, s největší pravděpodobností nic nepocítíte, i když vliv vložek na Vaše tělo bude rozsáhlý. Postupem času se Vaše schopnosti vycítit drobné energie budou zvětšovat a to od pocitů tepla na chodidlech, až po jemné vibrace. Pokud už s energiemi pracujete a jste citlivější, můžete pocítit doslova energetický obal kolem svého těla. Chodidla vibrující, jako by do Vás někdo pouštěl elektrický proud. Budete se cítit, jako po vydatné hodinové meditaci, aniž byste meditovali. Sám vložky do bot nazývám malou energetickou elektrárnou, která Vám nejenom posílí imunitní systém, ale taktéž doplní chybějící energii a vy se nebudete cítit tak unavení a vyčerpaní. Každý jsme jiný a každý bude cítit a vnímat vliv tohoto starodávného produktu jinak, ale pevně věřím, že ani jeden z Vás nebude zklamaný, pokud tyto vložky do bot bude pravidelně nosit.